Reimer (blog)

Terugblik op een roman in wording

Enough for now

Dit wordt voorlopig het laatste bericht op het Reimerblog.

Een half jaar na verschijning heeft de roman zijn bestaansrecht bewezen, getuige de enthousiaste reacties van lezers en recensenten. Wanneer er een vervolg komt, of de filmversie daadwerkelijk gestalte krijgt, zal dit blog uiteraard nieuw leven ingeblazen worden. Voor het overige houd ik geïnteresseerden op de hoogte van mijn schrijversperikelen en andere activiteiten via mijn meer persoonlijk getinte ‘Incidenteel schrijversblog‘.

Nog een kleine greep uit de tot op heden verschenen reacties:

Boekenbijlage vindt Reimer een ‘boeiend verhaal’, literair ezine Tzum schrijft over een ‘levensechte roman die een uniek licht werpt op het VOC-tijdperk’, en PZC meldt in Zeeland geboekt: ‘Als een verhaal goed verteld is, neemt het je mee. In de tijd en over de wereld. Dat is precies wat de historische roman Reimer doet.’ Verder lof over de medische kant van de ‘experts’ in Medisch Contact en maar liefst viereneenhalf van de vijf te behalen sterren op recensiesite Boekenmening.nl, die het boek beoordeelde als een ‘uitstekende historische roman’.

Dat allemaal, naast een positieve aanprijzing in de Telegraaf, een stuk in de Boekenweekkrant, aandacht voor Reimer bij Boekengek, Boeken.blog, Buzzboeken, de Leestafel, Boekface, interviews met de auteur bij Ezzulia, RTV-Almere, SleutelstadFM, en nog veel meer. Dit is ook allemaal terug te vinden op de speciale Facebook Reimerpagina.

En natuurlijk, voor de allerlaatste keer: de Reimer Boektrailer! Enjoy.

Meer informatie over de roman Reimer bij de Uitgeverij. (NB Uitgeverij De Brouwerij bereidt een naamsverandering als Uitgeverij Brainbooks voor).

Liefs, Jacqueline

Advertenties

Enkel berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: